Hytteregler

lofav      ie1

Ved leie av våre hytter på Bjørkøya gjelder noen regler.
Det er stor pågang på mange av våre hytter om sommeren og vi gjør oppmerksom på følgende;
Dersom faktura gjeldende hytteleie ikke betales til forfall, vil deres leieforhold opphøre. Vi håper også, dersom dere ikke ønsker å leie tildelte hytte, gir oss en tilbakemelding så snart som mulig på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gyldig kvittering for betalt faktura fremvises når nøkkel skal hentes ved ankomst Bjørkøya – i vaktmesterbolig. Gyldig kvittering er Kvitteringsoblat fra bank og bankutskrift som sier kvittering for gjennomført betaling. Husk at KID må benyttes ved betaling av mottatt faktura fra oss.

INNSJEKK: fredager fra klokken 15:00
UTSJEKK: fredager innen klokken 12:00

Vi vil også gjøre våre leietakere oppmerksomme på at det er noe byggeaktivitet ute på Bjørkøya.

HYTTEREGLER – BJØRKØYA
Ordensregler ved hytteleie
Det kreves:
At De behandler hytten og dens innbo/løsøre som om det skulle vært Deres eget.
At enhver ting som måtte bli ødelagt eller mistet blir erstattet av leietaker på tidspunktet.
At hytten blir godt rengjort før De forlater den.
At servise og kokekar er hygienisk vasket.
At bad og toalett er rengjort før avreise.
At alle støpsler er tatt ut før avreise.
At det er ryddig utenfor rundt hytten.
Hvis hytten har feil/mangler må dette meldes fra til vaktmester umiddelbart.
HUSK Å TA MED LAKEN, DYNETREKK OG PUTEVAR. SAMT VASKEARTIKLER OG TOALETTPAPIR.

På Bjørkøya er hunder velkomne, men det er båndtvang og som over alt ellers så skal hundeposer benyttes og disse skal kastes i søppeldunker/container.

Den som leier hytten er ansvarlig overfor foreningen.
Mangelfull rengjøring vil bli fakturert med kr. 3.500,- så vi henstiller til at De forlater hytten i rengjort og ryddig stand.
Telefon vaktmester: 97 03 22 72
Telefon plassbestilling for bil ferge: 35 56 32 05, må bestilles senest dagen før reise mellom 10:00 og 13:00 (fergetider finner du på www.fergene.no)

Vi ønsker Dem et hyggelig opphold på Bjørkøya.

Herøya Arbeiderforening

Stikkord om HAF