lofav      ie1

Fra og med 1. januar heves kontingenttaket av fagforeningskontingenten for 2021.

Bedrifter som trekker 1,3% + HELP advokatforsikring

Det trekkes 1,3% av brutto lønn med en makskontingent på 575,- per måned. Medlemmer utenfor Norden har en makskontingent på 502,- per måned.

I tillegg trekkes HELP advokatforsikring på 59,- for de medlemmene som har forsikringen.

Bedrifter som trekker 1,47% hvor HELP advokatforsikring er inkludert

Det trekkes 1,47% av brutto lønn med en makskontingent på 634,- per måned. Medlemmer utenfor Norden har en makskontingent på 561,- per måned.

Øvrig

Lærlinger - Gjelder kun i de bedrifter som har avtalt trekk med forbundet Det trekkes et fast beløp på 10,- per måned.

Topp reiseforsikring - Gjelder kun i de bedrifter som har avtalt trekk med forbundet

Det er ny sats på 97,- per måned for de medlemmene som har forsikringen.

Innbetaling

Faktura sendes ut månedlig for innbetaling av kontingent, HELP advokatforsikring og Topp reiseforsikring.

Husk å benytt tilsendt KID og kontonummer ved innbetaling.

Fagforeningslistene skal sendes forbundet hver måned via trekklisteportalen, https://www.klubbkontoret.no/trekklisteportal

Ønsker din bedrift å endre trekk fra 1,3% til 1,47%, trekke lærlinger eller trekke reiseforsikring? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Med hilsen
Industri Energi